20 d’abr. 2016

UN VESTÍBUL MARÍ!

Aquesta Setmana Cultural hem tornat a recuperar una pràctica que ja ha esdevingut tradicional a les Setmanes Culturals del Reixac; les activitats internivell. Tots els alumnes de l'escola, des de P3 fins a 6è, han elaborat plegats la decoració del vestíbul de l'entrada del centre. Els hem barrejat a tots i els més petits han compartit aula i activitats amb els més grans. Plegats, hem elaborat una gran quantitat i varietat d'animals marins per vestir el vestíbul del cole. Us animem a endinsar-vos i a gaudir del veritable espectacle de llum i color que els protagonistes de l'escola han creat. A l'enllaç podeu comprovar els intercanvis, les col·laboracions i, el més important, les complicitats que generen aquest tipus de propostes. Gràcies a tots per la vostra implicació. Els excel.lents resultats són el just premi a tot l'esforç que heu fet!


2 comentaris:

Anònim ha dit...

MARTA BUENO I LAIA PRADAS: Ha estat una magnífica experiència ens la que ens hem pogut relacionar amb tots els nens de l'esscola, i coneixen's entre tots i sobretot col·laborar i treballar en grup que és el que s'ha de fer. I al final ens ha sortit un vestíbul xulísim!!!

Anònim ha dit...

MARTA CANO: Magnífic treball! Me'n alegro pel gran treball que han fet els meus commpanys! Un gran esforç ha fet una gran decoració! Malauradament jo no vaig poder gaudir d'aquesta activitat tan divertida però no passa res. A la vegada que felicito als meus companys, una vegada més, vull felicitar als mestres. De veritat, GRACIES!
Petons. Marta Cano 6èB.