15 d’abr. 2016

SETMANA CULTURAL: VIU EL MAR!

Durant tot l'any les festes de l'escola han girat al voltant del nostre mar Mediterrani i, per extensió a tots els mars i oceans del món. Hem explorat la seva geografia, i ens hem endinsat a les seves aigües mil.lenàries per tal d'escoltar històries i llegendes sobre les nostres cultures.
Ara, amb les activitats proposades a la Setmana Cultural, n'aprendrem a estimar-lo i preservar-lo encara una mica més. La propera setmana portarem a terme diferents activitats entorn del mar: tallers intercicles, cançons, concursos de poemes i pastissos, enigmes, exposicions i xerrades, entre d'altres.
Volem fer una menció molt especial a una de les activitats més destacades i que hem preparat amb més il.lusió. Els infants del centre rebran la visita de persones expertes i sobradament reconegudes, per ajudar-los a conèixer de més a prop, la vida sovint "amagada", del nostre entorn. Antonio Madridejos, Artur Degollada, Carlos Angulo Preckler, Daniel Moly, els Agents Rurals i Sole & Foix, són els seus noms propis. Des d'aquí agraïm enormement la seva col.laboració!