20 d’abr. 2016

UN DIA PLE D'HISTÒRIES QUE ESDEVINDRÀ, igualment, HISTÒRIC!

Ja  ho anunciàvem fa uns dies. Entre les moltes activitats que hem programat per a aquesta Setmana Cultural, la visita dels diferents experts, mereix un reconeixement especial. Les diferents vivències, experiències i perspectives de cadascun d'ells ens han permès: conèixer de més a prop el nostre entorn, valorar la biodiversitat del planeta, prendre consciència de la necessitat de tenir-ne cura i, el més important, remoure les nostres consciències per tal que tots i cadascun de nosaltres vetllem pel seu respecte i la seva conservació.

La riquesa del Delta de l'Ebre; el reconeixement del passat iber de Montcada; els secrets que amaguen les petjades i els excrements que trobem a la Serralada Marina; la responsabilitat personal pel que fa al respecte de l'hàbitat d'altres éssers humans; la riquesa dels oceans i les seves possibilitats farmacològiques, fins al granet de sorra que tots i cadascun de nosaltres podem aportar en petits gestos quotidians, en benefici d'un planeta realment sostenible. Totes aquestes qüestions i, d'altres, s'han abordat avui a l'escola.
Els nostre agraïment més sincer i afectuós a les persones que avui, ho han fet possible; Anna Sole i Francesc Foix, Daniel Moly, Artur Degollada, Carlos Angulo, Antonio Madridejos i l'equip d'Agents Rurals del Vallès Occidental. Sense vosaltres, tot això no hagués estat possible. GRÀCIES!
Als blocs dels cicles trobareu informació més detallada i les fotografies de cadascuna de les activitats.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Un dia inoblidable! Estar acompanyats de tanta gent, que de forma altruista ens han fet arribar els seus coneixements i les seves vivències, no té preu!
Dani, Toni, Artur, Carlos, Anna i Foix, Agents rurals! Gràcies a tots!
Formareu part de la història i del record del Reixac!
I gràcies, alumnes, pel vostre saber fer avui!
Heidi

Anònim ha dit...

MARTA BUENO I LAIA: Una activitat molt divertida, en la que hem pogut descobrir coses interesants que passen al voltant nostre. Els hi donem les gracies per fer aquest esfors de vindre i explicar-nos tant bé la seva feina, i com i de què treballen.

Anònim ha dit...

MARTA CANO: Una activitat magnífica! Quins 3 cracks! Felicitats als tres i enhorabona, de veritat. Unes conferències que ens han fet reflexionar i aprendre. Encantada de tot. Gracies.
Petons. Marta Cano. 6èB.