22 d’abr. 2016

JOCS FLORALS 2016: VIU EL MAR!

Un curs més, a l'escola hem celebrat una nova edició dels Jocs Florals, i ja en sumem més de vint-i-cinc. Els alumnes porten unes setmanes escrivint poemes amb: les ones, els animals marins, la sal i la flora com a protagonistes indiscutibles. També, però, hi ha hagut espai per a versos menys amables, sobre el drama dels refugiats, que ens han aconseguit emocionar a tots. Fins i tot, els alumnes de P5 es van estrenar al certamen, recitant uns poemes ideats per ells mateixos. 
Us deixem el paràgraf d'un dels poemes guanyadors, "Un mar de refugiats". El gimnàs va emmudir en sentir-lo i, desitgem que a vosaltres us colpeixi de la mateixa manera. Tan de bo les paraules de la Mireia Hernández esdevinguin premonitòries. Felicitats a tots i gràcies per participar amb aquest entusiasme i esforç. A l'enllaç trobareu totes les fotografies de l'acte.
 

"Estiguem ben alertes
i esperem-los amb les mans ben obertes.
Que al mar es quedin els taurons,
ajudem-los a oblidar els sons dels canons".
                                       (Mireia Hernández 5èA)


2 comentaris:

Anònim ha dit...

MARTA CANO: Mare meva, quins nervis! Quins GRANS poemes! M'han enamorat! Jocs Florals 2016, els millors. Felicitas als guanyadors! Especialment a la Mireia de 5èA perquè ha sigut un poema molt emotiu que ens va posar els pels de punta.
Petons. Marta Cano. 6èB.

Oscar Irene y Paula ha dit...

Quina poeta la nostra Mireia. Moltes gracies als que fan que cada any que els Jocs Florals, siguin inmpresionants. Gracies als professos per ajudarnos amb la estroctura dels nostres poemas i gracies al jurat per fer que els guanyadors siguin els mes justos posibles. Espero que l'any que ve tinguem grans poetas que poguin guanyar. Gracies REIXAC!!!👏👏👏
(Paula Rosas 5è A)