28 d’abr. 2017

ELS CASTELLERS DE MONTCADA I REIXAC A L'ESCOLA

Com ja sabeu, amb motiu de la setmana cultural, hem tingut uns convidats molt especials a l'escola. Els Castellers de Montcada i Reixac han vingut al centre a contagiar-nos del seu esperit constructor. 
A més a més, han estat acompanyats pels tabalers i grallers que han fet les delícies dels alumnes. Després de fer-nos un petit recorregut per la història dels "Teules", els nens i les nenes han pogut fer de castellers i, sota la supervisió d'alguns dels seus components, han fet pilars magnífics. 
També hem conegut quina és la indumentària que fan servir, així com el vocabulari específic: acotxador, anxaneta, folre i manilles, fer llenya... La destacada tasca dels caps de colla i la importància de tenir membres de diferents edats i constitucions per tal de completar la construcció dels castells. A la colla, tothom hi té cabuda per tal d'aconseguir fer l'aleta, fent servir el seu propi argot. 
Ha estat un plaer tenir-vos al centre i estem convençuts que amb aquesta tasca divulgativa que feu, aconseguireu nous fidels. Moltes gràcies! 
Cliqueu a sobre de la imatge per veure el recull fotogràfic que us hem preparat.


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Va ser xulíssim!!! Ens ho vam passar pipa. Al principi, quan pujava, em feia una mica de por, però després em va agradar molt l'experiència!Leire Perianes, 4tA

Anònim ha dit...

Sóc l'Antonio de 4tB i em va agradar molt aquesta activitat, perquè va ser molt divertida i entretinguda!

Anònim ha dit...

Els castellers em va agradar moltissim perquè vam fer una activitat de fer una pinya i dos anxanetes es van posar a sobre. Lucas 4tB

Anònim ha dit...

Els castellers són molt divertits però són són una mica perillosos i ens podem fer mal. Ariadna M 4tB