15 de febr. 2016

XII CERTAMEN NACIONAL DE LECTURA EN VEU ALTA: Càsting intern

Aquest migdia, a la Biblioteca del centre, hem portat a terme el càsting intern per seleccionar a l'alumne que representarà, per primera vegada, a l'Escola Reixac, al Certamen Nacional de Lectura en Veu Alta. Concurs que arriba aquest any a la seva dotzena edició i que està encapçalat per La Fundació Enciclopèdia Catalana que, com ja sabeu, pretén promocionar la llengua i la cultura catalanes a través, en aquest cas, de la lectura.
Pel tal de recolzar-nos en aquesta difícil tasca de selecció, l'escola ha comptat amb la inestimable col.laboració de dos pares de l'escola; l'escriptor i periodista Carlos Quílez, i el Tècnic de Cultura de l'Ajuntament de Montcada i Reixac, David Ruiz. A més a més, també ens han donat el seu suport L'Assessora LIC del Vallès Occidental, la Marta Boadella i altres membres de l'escola, mestres i personal administratiu, amb reconeixement i bagatge en totes les qüestions literàries engegades al centre. Volem agrair a tots la seva participació i col.laboració en tot el procés. 
També, i com no, felicitem als veritables protagonistes, a tots els alumnes de sisè, per participar amb tant d'esforç i d'interès, en aquesta proposta. Destaquem la feina dels deu  finalistes que, triats pels mateixos companys, han arribat a aquesta fase. I ara sí, a la Marta Bueno, a la Laia Pradas i al Lucas Manzano, per haver estat els alumnes més votats. Felicitats i, endavant, ara ja som als Quarts de Final, que la lectura no s'aturi mai! 
El reportatge sencer, el trobareu clicant a l'enllaç.


4 comentaris:

Anònim ha dit...

Ha estat un plaer assistir al càsting del Certamen de Lectura en Veu alta. El nivell dels i de les alumnes era altíssim, i crec que no m'equivoco, tots els adults hem gaudit molt escoltant-vos.
Us encoratjo a continuar llegint, a gaudir amb els llibres, a deixar-vos transportar a d'altres mons, a viure altres vides... Felicitats a tots els alumnes i les alumnes de 6è, als qui han arribat al càsting i als que s'han quedat en el camí, ja que tots i totes us heu dedicat a aquesta feina amb esforç.
Felicitats també als vostres tutors, que us han endinsat en aquest món!
Heidi

Anònim ha dit...

MARTA BUENO: Una activitat increïble.Ha estat un plaer poder formar part d'aquests deu finalistes i de poder tenir el gran plaer de ser la primera finalista que participi als quarts de final i esperem que a etapes següents. Gràcies al tribunal que crec que ha fet un gran esforç en buscar aquests tres finalistes, perquè la cosa era d'un nivell molt alt i els i dono l'enorabona. Com no podía faltar li dono les gràcies la gran organitzadora de tot això la Vanesa Prados que li ha donat importància a qaquesta activitat, imopulsant als alumnes a que contiuin llegint.

Unknown ha dit...

Marta Bueno, mentre a l'escola tinguem alumnes tan implicats, valents, entregats i motivats com vosaltres, el nostre entusiasme no s'esgotarà mai. Gràcies per esdevenir tota una font d'inspiració. Passi el que passi als QUARTS DE FINAL, tots vosaltres, però molt especialment tu, ja en sou de guanyadors!!

Anònim ha dit...

MARTA CANO: Ha sigut un plaer haver pogut ser escolliida i haver pogut arribar fins al casting. Especialment, escollida pel millor jurat, els meus companys. Encara que no hagi sigut finalista, per mi soc una guanyadora. Pero no nomes jo, si no els deu que hem arribat fins aqui. Una vegada mes us dono les GRACIES per tot el que feu per nosaltres. I ara, cap a la final! Anims! I parlant d'anims... Animo a tots, haguin guanyat o no, que continuin llegint perque llegir es la font d'aprenentatge de les persones. Repeteixo, GRACIES.