21 d’abr. 2017

CONCURS DE PASTISSOS 2017


Avui hem portat a terme l'edició nº XXII del concurs de pastissos de l'escola. En aquesta ocasió, hem arribat gairebé a la quarantena de participants, així que us agraïm molt a tots la vostra aportació. Cada any aconseguiu sorprendre'ns amb els vostres dissenys originals i innovadors. Certament, el jurat té una feina ben difícil, i és que la qualitat de tots els pastissos és extraordinària. El veredicte, finalment: 

Al pastís més gustós per a la família IWANIUK, nº 17
Al pastís més gran per a la família: Villaubí, nº 24
I, finalment, el més original a la família: Betancourt, nº 32.

Agraïm novament al jurat la seva tasca. Aquest, ha estat format per representants dels diferents estaments. Per part dels pares i mares, hem tingut a: Bea Cillero, Arantxa Rodríguez i Juan R. Márquez. Les mestres: Sandra Sataolalla, Mª Carmen i Gemma Canalejo. Les delegades dels grups de sisè: Yaiza Grajales i Mireia Hernández i, finalment, una convidada d'honor, la Yolanda Olivares, administrativa i repostera experimentada del Reixac. Clicant a sobre de la imatge podreu veure les fotos de tot l'acte.


https://goo.gl/photos/LEVGM147KYTsuHn98

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Què difícil ser membre del jurat! Estaven tots boníssims!

Gemma 5èB

Anònim ha dit...

Hola soc la Rania de 4tA. Els pastissos estaven molt bons.

Anònim ha dit...


Hola sóc l'Anouar de 4tb i m'han agradat els pastissos. Tots estaven molt bons!

Anònim ha dit...

Soc l'Antonio de 4tB. Els pastissos van estar molts bons i els que més em van agradar van ser els de la Berta y el Wiktor.