3 de març 2017

FINS SEMPRE, MONTSE!

Avui és un dia molt especial per a l'escola Reixac. La nostra estimada Montse Trias es jubila. Ella ha vist com les pissarres de guix deixaven pas a les pantalles tàctils, ha fet descobrir el mar a nens de l'interior, ha integrat a l'aula a l'ànec d'algun avi espontani, ha fet colònies amb més de 30 alumnes... No en va, ha estat mestra durant gairebé 40 anys. D'aquests, ha passat els seus darrers 25 a la nostra escola. 
Montse, has crescut a mida que ho feia l'escola i per sempre, tindràs un lloc al Reixac, la TEVA ESCOLA. Aprofitem per agrair i reconèixer l'ajuda i el suport de tots els alumnes del centre. Hem aconseguit fer-la emocionar. Podeu trobar les fotos de l'acte a l'enllaç. GRÀCIES, Montse! 


5 comentaris:

Anònim ha dit...

Un altre mestre s'ha juvilat en aquest cas la Montse Trias com molts altres.A mi m'ha emocionat de tristor pero a la vegada de alegria. Ella porta 25 anys a l'escola treballant com a mestre. Ara ella podra descansar tot el que vulgui. Entre tots els alumnes de l'escola li hem fet una gran sorpresa, i la veritat es que s'ha emocionat molt. La trobarem molt a faltar, pero ella sera feliç. Elena Granados 5èA

Anònim ha dit...

Quines fotos més boniques ! La Daniela em va explicar que va ser molt emocionant. Montse, gaudeix molt de la teva nova vida sense treballar!!!!!!! De part de la Daniela: recorda't de l'escola i que siguis molt feliç! I moltes gràcies per compartir les fotos.
Montse

Anònim ha dit...

moltes gracies Elena encara recordo la teva foto amb les cuetes de quan vas arribar a l'escola . una abraçada

Anònim ha dit...

Jo m'he emocionat encara que no l' he tingut com a mestre. Segons el que m' han dit as sigut una mestre sençacinal, he plorat i igual que a dit l' Elena per part estic trista perquè s'enva pero a la vegada feliç ja que ella podra estar tranquila. Encara que no m' agrada que es juvilin les mestre pero hem d'açeptar que anira una rere l'altre l' unic que puc dir es gracies Montse t' estimem
Laura Alcaraz 5è A

Anònim ha dit...

Et trovare a faltar molt Montse.