24 d’oct. 2016

CASTANYES AL FOC!

Benvolguts pares i mares, com ja hem fet en els darrers cursos, totes les festes de l’escola estaran relacionades amb un tema central, enguany: EL FOC I LES TRADICIONS CATALANES.
Des de l’origen de la humanitat, el foc sempre ha fascinat l’home. Dominar-lo ha estat un gran repte: aprendre a encendre’l i aprendre a apagar-lo. Per això ha estat venerat i temut alhora: és font d’energia i de destrucció. Aquesta fascinació és evident en molts rituals i festes populars (fogueres, castells de foc, trabucaires...). Per tot això, volem treballar-lo al llarg del curs. 
La Castanyada obre aquesta roda de festivitats i us convidem a que vingueu a veure les danses el divendres dia 28 a la tarda. Al migdia, ja ho sabeu, al gimnàs tindrem l’exposició de panellets, galetes i terrorífiques carbasses...  Agraïm enormement la vostra col·laboració i US ESPEREM A TOTS! L'escola, ja ho veieu, comença a vestir-se de tardor.


1 comentari:

Anònim ha dit...

MARTA CANO: Espero que hagi anat molt bé! Jo volia anar pero no vaig poder. Encara i així aniré a visitar-vos sempre! I sense dubte, us porto al meu cor. Fins aviat!

Petons, Marta Cano.