22 d’abr. 2016

PASTISSOS PREMIATS I GUANYADORS DELS ENIGMES: edició 2016

El jurat ha tingut una tasca realment complexa, ja que la varietat i qualitat dels pastissos presentats ha estat extraordinària. La deliberació ha estat àrdua i compromesa. Tots, absolutament tots els pastissos mereixen la nostra gratitud i el nostre reconeixement. Destaquem els que pensem que més s'han ajustat a les categories establertes però, insistim, FELICITATS als 39 participants. Vosaltres heu fet possible que, una edició més, aquest concurs hagi estat ben dolç! 
  
Premi al pastís més gran, amb el nº 24, a la Melanie Medina i a l'Ariadna Navarro.
Premi al  pastís més gustós, amb el nº 6, al Diego Cedeño.
Premi al pastís més original, amb el nº 30, al Antonio Corbacho.
Totes les fotografies les trobareu clicant aquest enllaç.

Durant la Setmana Cultural, iniciem les classes amb uns enigmes, relacionats amb la temàtica de la celebració. Aquest any, el mar i la seva biodiversitat ens ha permès proposar: endevinalles, jeroglífics, il.lusions òptiques, enganyifes... Valorem molt la participació de tots els alumnes de l'escola i els felicitem pels excel.lents resultats. D'entre els qui més respostes han encertat, els que han sortit guanyadors, per atzar, han estat:
Educació Infantil: Classe de les àligues
Cicle inicial: Marçal Gil
Cicle mitjà: Cristina Piedrafita
Cicle superior: José Contreras
Podreu trobar les fotografies de la cloenda en aquest enllaç.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

MARTA CANO: Una gran cerimònia! Aquest any mare meva amb els enigmes... Ens heu posat a prova, que difícils! M'ho he passat d'allò més bé aquesta setmana cultural. MOLTÍSSIMES GRACIES per tot perquè tots sabem que rere tot això hi ha un gran treball i un magnífic esforç i tot per fer-nos gaudir i veure somriure a aquesta gran família, l'Escola Reixac.
Petons. Marta Cano. 6èB.

Anònim ha dit...

a sigut una experiencia inolvidable
melanie medina